Extra

Extra Antivakond vakondriasztó

Az Extra Antivakond vakondriasztót mindazoknak ajánljuk, akik biztosra akarnak menni! Az Extra hatósugara akár a 2200 m2-t is eléri. Az Extra egy 80W-os tápegységet, valamint két darab, egyenként 80w-os hangszórót tartalmaz, amelyek egymást váltva működnek. A két hangszóró egymástól akár 40 méter távolságra is lehetnek. Mindezek következtében az Extra rendkívűl hatékony. 

Az Extrát különösen azokba a kertekbe ajánljuk:

  • melyek nagyok
  • amely kert mellett egy nagyobb kiterjedésű, műveletlen földterület van. Ugyanis a szárazabb földterületen élő vakondokok számára állandó kísértést jelent az Ön  rendszeresen locsolt kertje miatti lényegesen több táplálék (giliszták, bogarak).
  • ha már rengeteg vakondtúrás van a kertjében
  • ha automata öntözőrendszere van  /az automata öntözők a kívánt vízmennyiség többszörösét locsolják szét, ezt messziről érzik a vakondok, és beköltöznek az Ön kertjébe/
  • ha a kertben két - egymástól távolabb eső - területen találhatók vakondtúrások
  • ha két szomszédjával közösen szeretnék a vakondriasztót használni.

MEGRENDELÉS

antivakond@gmail.com

Itt néhány telepítési mód vázlatát láthatja. Rendeléskor írja be a megjegyzés rovatba, milyen típusú elrendezés hasonlít leginkább az Önéhez!

Azokon a rajzokon, melyeken "DIGITÁLIS ELOSZTÓ"-t jelölünk, nem kell számolnia plusz ásással! Az elosztó egy gyufásdoboz méretű kis kütyü, vízhatlan borítással bíró eszköz, melyet elegendő a kábel mélységébe (10-20cm) a fölbe tenni.


 

Ha a fentiektől eltérő kábelezéssel szeretné megrendelni vakond-riasztóját, kérjük, írja be a megjegyzés rovatba milyen hosszúságú vezetékekre van szüksége!

Amennyiben mellékel egy rajzot is a kertjéről, igyekszünk Önnek az optimális hangszóró-elrendezést javasolni!
A rajzon jelőlje meg a telek hosszát, szélességét, a védeni kívánt gyep alakját, valamint a hang útjában álló akadályokat!
(pl.:pince, a ház betonalapja, stb.)
Ha a szomszédja nyitott arra, hogy közösen viseljék a riasztó költségeit, jelőlje meg az ő kertjének alakját is!Kérjük, rendeléskor adja meg a kívánt kábelek hosszát a TÁPEGYSÉG, a DIGITÁLIS ELOSZTÓ és a HANGSZÓRÓ között! Tartson rá 1-2 métert a kényelmes telepítés érdekében! Érdemes a kábelt minél rövidebbre venni, mert a kábel hosszának növekedésével nő az ellenállás, így csökken a hangerő! Az EXTRA riasztó ára max. 50m kábellel lett kalkulálva. Ha ezt jelentősen meghaladó kábelezésre van szüksége, 110Ft./m-t számolunk fel az 50m fölött.

Kérjük jelezze, ha a beltéri egységet vízaknába vagy más extrém-párás helyre teszi! Jelezze továbbá, ha kertjében állandó "vendég" a talajvíz! Ilyen esetekben a szokásosnál is erősebb borítással látjuk el riasztónkat!
 Támogatóink

PACA
Tintapatron Szaküzlet

Tintapatronok – Tonerek
 - NAGY VÁLASZTÉK - 
Nálunk régi nyomtatójához is talál 
eredeti és utángyártott patronokat.
 Patrontöltés 3 perc alatt
A 100 leggyakoribb TONER töltése akár 5 perc alatt!

TESCO Üzletsor
Gyöngyös, Vásár u. 2.
TEL: 06/70/948 2512

 Finominfo Webáruház
Okostelefonok, egyéb elektronikai
termékek jó áron:

http://finominfo.addel.hu/
06/20/776-2626


Minden jog fenntartva! © 2018 Vakondriasztó - ANTIVAKOND